Samsung Galaxy Tab 10. 1v nu in pre-order te bestellen bij Vodafone

LeWeb’09 is een conferentie over internet. »¿49 year-old Technical Writer Galen Coffin from Grand Forks, likes to spend time model railways, Android and calligraphy. Finds the globe an enjoyable place having spent 7 days at Cathedral of Notre-Dame.Sprekers is onder andere Michael Arrington (TechCrunch), koningin Rania Al Abdullah, Ethan Beard (Facebook), Andrew Fisher (Shazam), Jack Dorsey (Twitter) en Marissa Mayer (Google). Het gaat bij LeWeb niet alleen om de presentaties met interessante sprekers, maar je hebt ook de kans om interessante ondernemers te spreken, investeerders te tegenkomen voor jouw briljante idee of te netwerken. Door een filmpje op je Android-toestel te kijken oorlog je natuurlijk niet heus de sfeer te pakken, maar het is beter dan niets.

Heb jouw de betaviewer van Ustream nog niet geïnstalleerd, later is nu misschien u moment. De Ustream Viewer voor Android is acceptabel om live en opgenomen video’s te bekijken via je Android-toestel. Check onderstaande QR-code! De afbeelding aangaande dit artikel heeft trouwens niets met LeWeb erbij maken, maar toont het eerste evenement dat via de Android Ustream Viewer werd uitgezonden: een concert van Kiss.

In een nieuwe LG G Flex video is te zelfhelende achterkant van het toestel te zien, en wordt deze onderworpen aan dezelfde heuse kras-test. De LG G Flex van LG heeft namelijk naast een flexibel scherm ook nog eens een speciale coating aan de achterzijde dat naar verloop van tijdsbestek krassen heelt. Veel blijft nog onbekend over dit coating, maar LG meldt dat het proces van helen sneller verloopt indien de achterkant warm worden.

Stel je bent overtuigd Android-fan maar ook onder de indruk van het design van de Apple iPhone 4, dan behoren je wensen dat er een device is die Android en iPhone combineert. Gelukkig zijn er dan de verschillende Chinese fabrikanten die schaamteloos hardware kopiëren en voorzien van dezelfde ander operating system. Er zijn al eerder Chinese iPhone kopieën verschenen aan Android, maar de nieuwe Android-telefoon van GooApple ben wel een opmerkelijk getrouwe kopie.

Het uiterlijk van de GooApple is één-op-één gelijk met het origineel van Apple. Zelfs de maatvoering klopt precies, opdat verschillende accessoires voor de iPhone 4 gewoon bij de GooApple te gebruiken zijn. Hoewel de behuizing exact gelijk is bij die van de Apple iPhone 4 staat met de achterkant niet de bekende appel maar zie je Andy met dezelfde appeltje op zijn buik.

Advertenties