Persfoto’s witte Nexus 4 uitgelekt

In totaal gingen daarginds in het vierde kwartaal van 2010 meer dan 101 miljoen smartphones betreffende de toonbank. Vorig jaar waren dat er nog maar 53, 7 miljoen. In een jaar tijdsbestek is de smartphone-markt explosief gegroeid. Grootste winnaar is Google. Dit bedrijf had in Q4 2009 een marktaandeel van 8, 7 procent. In Q4 2010 was het marktaandeel 32, 9 procent.

Motorola gaan tijdens de Super Bowl een commercial uitzenden om reclame te maken aan de Motorola Xoom. Die teaser is onder die alinea te zien. Zoals je ziet beweert Motorola dat ‘it’s time for more choices’. De Xoom-tablet komt met een multikernprocessor, Android 3. 0 (Honeycomb) en een 10, 1 inch scherm met beslist resolutie van 1280 betreffende 800 pixels.

Zoek je beslist geschikte midranger met stock-Android, dan is de Nexus 5X qua prijs plus mogelijkheden het meest acceptabel. De gebruikerservaring is bij grote lijnen vergelijkbaar aan die van de duurdere 6P, aangezien ook de 5X beschikt over snelle hardware, prima camera’s (met laserautofocus) en alle gangbare verbindingen als nfc, 4G+ en bluetooth 4. 2. Dankzij de Qualcomm Snapdragon 808-chip met een hexacore-processor kun je probleemloos de laatste apps en games draaien, al zal voordat powergebruikers de 2GB aan werkgeheugen misschien wat erbij beperkt zijn. Draai je veel zware apps tegelijkertijd, dan liggen haperingen op de loer.

Het uploaden van je content zoals Android Storage is een klusje dat je het beste ’s nachts moet gaan doen, terwijl je ligt te slapen. De uploadsnelheid is afhankelijk van jou provider, maar kwam bij mij niet boven de 70 kB/s uit natuurlijk voor een muziekalbum willen je rekenen op zo’n twintig minuten. De bestanden mogen per stuk maximaal 1GB groot zijn, zeker alleen bij grote films zou je tegen dezelfde probleem aan kunnen lopen.

De Belgische provider Proximus gaat in juni de HTC Magic exclusief in België op de markt brengen. Een woordvoerder van Proximus bevestigde dat tegenover de Belgische krant De Standaard. Qua specificaties is het toestel niets anders dan de HTC Magic met Android 1. »¿20 yrs old Anaesthetist Louie from Espanola, has pastimes which include digital art, boom beach nieuws and roller skating. Has enrolled in a world contiki tour. Is very thrilled in particular about going to Historic Centre of Bukhara.5 die in Het hele land via Vodafone zal word aangeboden. Proximus is met plan om komende dinsdag een persconferentie te houden, waar het toestel formeel wordt voorgesteld. De HTC Magic is het voornaamste Android-toestel voor de Belgen; de G1 was daar niet officieel te verkrijging. Vodafone houdt in Nederland op 19 mei een persbijeenkomst om de HTC Magic te lanceren. Vanaf 1 juni is het toestel verkrijgbaar.

NU. nl heeft een tijd geleden NUkaart gelanceerd, een koerier waarbij je nieuwtjes op de kaart kunt zien. Ook bij het weerbericht, misdaart, buurtnieuws en files kun je op dat manier snel zien of er bij jou boven de buurt iets erbij melden valt. Tijdens de Android-developerswedstrijd van afgelopen januari won Max. nl beslist prijs met deze Android-variant van NUkaart. Die ben met wat vertraging momenteel daadwerkelijk in Android Market aangeland. Het leuke ben dat je bij inschakelen van de Buienradar tijdens het bekijken van de kaart meteen de regenwolken voorbij ziet trekken: behoorlijk mooi gedaan!

Niets ben gratis. Een belangrijke zin om te onthouden betreffende producten die je gratis gebruikt. Gmail is kosteloos, maar Google scant ongetwijfeld jouw e-mail op trefwoorden waar ze vervolgens advertenties van kunnen tonen. E-mail jij met je partner over het kopen betreffende een nieuwe auto? Later gratis Boom Beach diamanten ben jij meer cash waard voor autoverkopers dan voor, zeg, een verkoper van trouwjurken. De autoverkoper betaalt vervolgens meer geld aan Google om de advertentie aan jou erbij tonen. Bij Google Foto’s voert Google eenzelfde trucje uit.

Android Experience brengt iedereen samen dat zich bezighoudt en geïnteresseerd is in de mogelijkheden betreffende het Android-platform. Zo horen marketeers en managers enigszins Android voor hun business kan betekenen en kunnen app-ontwikkelaars op de fysieke Android Market demonstreren hoe zij een bedrijfsidee uitwerken naar een succesvolle app. Het evenement is u eerste dat geheel is gewijd aan het Android-platform en is een opwekking van de MT Media Groep en Planet Android. Daarnaast is The Next Web als mediapartner verbonden aan Android Experience. HTC is hoofdsponsor van het evenement.

Advertenties