Android 2. 1 met SenseUI uitgelekt en update CyanogenMod

De nieuwe variatie van de NU nieuws-app is nu officieel te downloaden in de Android Market. Versie 3. »¿55 years old Rehabilitation Counsellor Biondolillo from Kentville, has interests including digital art, boom beach nieuws and netball. Is motivated how enormous the world is after paying a visit to Tongariro National Park.0 brengt enkele grote veranderingen met zich mee bijvoorbeeld een gewijzigde lay-out plus nieuwe functies zoals video’s bij nieuwsartikelen en dezelfde Boom Beach gratis diamanten top 10. Vorige week schreef Androidplanet al een uitgebreide preview over de NU-app waarin alle wijzigingen onder de loep word genomen.

Dat Sony Ericsson van plan is al haar Xperia-toestellen eruit 2011 te updaten zoals Android 4. 0 Ice Cream Sandwich was al bekend, maar het was nog niet duidelijk indien dit precies zou plaatsvinden. Nu heeft de fabrikant bekend gemaakt dat zij eind maart/begin april volgend jaar zal beginnen aan het uitrollen van de update. De eerste telefoons die geüpdatet zullen word zijn de Sony Ericsson Xperia Arc S, Xperia Neo V en Xperia Ray. Een korte tijdsduur later volgt de rest van de toestellen van dit jaar. Gebruikers met een Xperia-telefoon zullen een notificatie ontvangen als de ICS-update klaarstaat. Deze inslikken ze binnenhalen via Wi-Fi of 3G maar eveneens via de computer.

Op de afbeelding is een soortgelijk design als de HTC One te zien, enkel dan lijkt de nieuwe smartphone wat ronder. De smartphone komt volgens de geruchten beschikbaar in u goud, zilver en grijs. Een ander belangrijke verandering ten opzichte van bestaan voorganger zijn de touchknoppen aan de onderkant. De lijkt erop dat HTC de capacitieve knoppen evengoed echt vaarwel gaat zeggen.

Het verbaast je misschien hoeveel mensen overal hetzelfde wachtwoord gebruiken. Doe hier niet aan mee en gebruik een app als KeePassDroid (een Android-versie van het populaire KeePass voor de pc) om je wachtwoorden te onthouden. Als je deze app efficiënt gebruikt, is de zelfs mogelijk om alfanumerieke codes te gebruiken bij plaats van woorden. Zorg er op z’n minst voor dat alle accounts waar betalingsgegevens aan gekoppeld zijn een ander wachtwoord hebben.

Valt de app in de strijd tegen en wil je de browser niet langer bedienen, dan is het denkbaar om terug te gaan naar de standaardinstellingen. De makkelijkste manier is vanwege de app helemaal betreffende je toestel te verwijderen. Wil je de app echter behouden, wis vervolgens de standaardwaarden. De laatste editie van TNW Magazine is nog regelmatig gratis in de Google Play Store te downloaden. Vanaf 2013 ontvangt de app geen nieuwe edities.

Dit meldde de Chinese website dinsdag. De Galaxy Note 3 ligt waarschijnlijk dit najaar in de winkels plus wordt daarmee een met de eerste toestellen zulks de Snapdragon 800 huisvest. ET News meldt ook dat de camera met de Galaxy Note 3 gebruik gaat maken met optische beeldstabilisatie. Andere geruchten spreken van een intern geheugen van 3GB plus een 5, 9 inch-scherm met een resolutie van 1920×1080 pixels.

Daarom is u voor de komende tijd gewoon heel belangrijk deze fabrikanten kiezen voor langer mAh’s. Ze kunnen meerdere features introduceren, van softwarematig als Doze tot hardwarematig als Quick Charge. Echter voorlopig hoop ik datgene fabrikanten gewoon minimaal 3000 mAh-accu’s in hun toestellen integreren. Dan is beslist smartphone maar iets zwaarder en dikker; ik heb het er graag voor over als ik niets elke dag het accupercentage donkerrood zie worden.

De Chromecast release aan Nederland en België komt plotseling heel dichtbij. Emerce ontdekte dat merkenbureau Knijff & Partners uit Weesp namens Google vorige week ‘Chromecast’ als Beneluxmerk bezit gedeponeerd. Google Nederland meldt tegen AndroidPlanet dat zij niet op het nieuws willen reageren, maar datgene ze van plan bestaan de Chromecast dit tijdsperiode naar meer landen bij brengen. Wij weten toereikend: de release komt daar echt snel aan. Dat wordt nog eens versterkt door de merkaanvraag. Eruit de gegevens van de aanvraag blijkt dat het om een spoedinschrijving gaan en de oppositietermijn eind april eindigt. Het Europese merk werd vorig levensjaar november al gedeponeerd.