CyanogenMod nu ook beschikbaar voor HTC Sensation en LG Optimus 3D

In de nabije toekomst gaat het mogelijk worden dat we via de nfc-chip heel redelijk snel betalingen kunnen voltooien. Ofwel dat nu bij dezelfde nfc-betaalterminal is of naar een vriend. Dat jou gratis Boom Beach diamanten 50 euro bij jouw bank-app invoert en en dan de smartphones tegen mekaar houdt om de betaling automatisch naar de ander over te schrijven. Zo simpel moet betalen gaan worden.

De laatste belangrijke functie van de V Squared is datgene de smartphone geheel waterdicht is: je kunt ‘m zonder problemen dertig minuten onder water houden. Het toestel komt beschikbaar boven de kleuren wit, donkergrijs en roze. De V Squared kost 650 dollar exclusief verzend- en douanekosten en wordt in de herfst van dit jaar betreffende backers geleverd.

De Fairphone moet ergens in de herfst in uw winkelschappen belanden, maar de precieze de tijd hangt volgens Van Abel nog vooral af met alle certificeringen die nodig zijn. “We komen regelmatig weer nieuwe dingen in de strijd tegen, zoals vergoedingen voor de thuiskopieheffing, en de CE-markering die op alle boven Europa uitgebrachte producten dienen staan. ” Al deze – in veel landen verschillende – kosten publiceren later nog in dezelfde uitgebreide kostenspecificatie te staan.

De Xperia weegt 144 gram en is 10. 6 mm dik. Het 4. 3 inch scherm werd aangedreven door de Sony Bravia Engina. De 12 megapixel camera aan de achterkant is voorzien met een Exmor R-sensor. Verbinding met internet maken karaf via Wi-Fi b/g/n alsof het snelle HSDPA. GPS en Bluetooth zijn eveneens aanwezig. De batterij heeft een vermogen van één. 750 mAh. Via HDMI kan het toestel tevens op een HD-televisie worden aangesloten. Je kan tevens content streamen via DNLA.

Zo heeft Google in deze Android-versie onder andere subsecties bij de instellingen toegevoegd voordat printen en betalen. Bij Android 4. 4 is het makkelijk om vanuit de galerij te printen en naar alle waarschijnlijkheid biedt het besturingssysteem met korte termijn de mogelijkheid middels nfc betalingen uit te voeren, zodat je hiervoor genkele aparte app benodigt.

Aan de hand van kenmerken kun je snel achterhalen welke vis je hebt gevangen. Je hebt daarbij steeds keuzes: zoet of zout water? Zitten de ogen aan de zijkant? Zitten er schubben op? De diverse vissoorten staan ook opgesomd in een alfabetische lijst, voorzien van een duidelijke foto en alsmede de Nederlandse als de Latijnse namen. »¿ Software and Applications Programmers Buffington from Summerside, loves to spend some time mah jongg, boom beach nieuws and base jumping. Intends to quit work and take the family to lots of the great heritage listed places on the globe including Old and New Towns of Edinburgh.Je moet gaan ook zoeken op basis van visfamilies, zoals schollen en roggen.

Het homescreen is niet enorm veranderd. Je ziet een nieuw icoon voor de app-drawer en eveneens de nieuwe touchscreenknoppen. Ze lijken een beetje bij de iconen die Sony voor de PlayStation ingenomen, waarbij de knoppen respectievelijk de terug-, home- en multitask-functie hebben. In de app-overzicht zien we onder andere nieuwe iconen voordat de calculator en instellingen, maar verder blijft Android L grotendeels gelijk aan Android 4. 4 KitKat.