Eric Schmidt bevestigt Ice Cream Sandwich voor oktober alsof november

Op mijn Galaxy Nexus heb ik het zelfs op de dag met vandaag nog niet gespot. Dit komt vanwege de hoge pixel-densiteit (720p) van het scherm. Je kunt dus aannemen dat hoe hoger de resolutie betreffende een scherm is, hoedanig minder goed de pixels te zien zijn. Dit geldt dus ook aan de Galaxy S III. »¿39 yr old Taxation Accountant Buffington from Comox, has interests including table tennis, boom beach nieuws and string figures. Last month very recently made a journey to Camino Real de Tierra Adentro.Via onderstaande link zijn Google Nieuws en Opnieuw te downloaden. De app vereist Android 4. 0+ en minimaal 4, 3MB aan vrije opslagruimte.

Ten helft werd de Streak geïntroduceerd met een toen al sterk verouderde Android-versie. Plus ten derde was het toestel lomp dik en te zwaar. De nieuwe phabets zijn misschien oude wijn in nieuwe zakken, maar het zijn wel verdomd aantrekkelijke zakken. De tijd zal leren of de phablet de nieuwste hype is die dat jaar een stille dood sterft, of dat wij te maken hebben met een hele nieuwe categorie in de Android-wereld. Enigszins denk jij? Heb jouw een Galaxy Note ofwel zelfs Streak of overweeg je een van de alternatieven? Laat het ons weten in een reactie hieronder. We hebben nog meer tips over beschermd betalen voor je bij petto. Houd daarom de website deze week in de gaten!

Het Nexus 6 scherm zou daarmee een phablet-formaat hebben. Ik gebruik dagelijks de Nexus 5 en OnePlus One, dat respectievelijk over een 5 en 5, 5 inch-scherm beschikken. En eigenlijk is de OnePlus One al iets te groot voordat mijn ietwat kleine handen. Met een 5, 9 inch-scherm zou de Nexus 6 groter zijn later de huidige Galaxy Note-toestellen.

De gisteren gepresenteerde Nexus 6 en Nexus 9 draaien standaard met de laatste versie betreffende Android. Beide Nexus-toestellen zijn vanaf volgende maand verkrijgbaar en kosten respectievelijk 569 euro (verwacht) en 399 euro. De Nexus 9 is aanvankelijk alleen betreffende Boom Beach hack de MediaMarkt en Coolblue verkrijgbaar. Het is nu mogelijk om bij bellen met WhatsApp. De bedrijf heeft de bètatest voor de belfunctie opnieuw geactiveerd en voor langer mensen beschikbaar gemaakt.

Dankzij de vergroting van de beschikbare gratis opslag kan Box weer beter opboksen in de strijd tegen al zijn concurrenten. Google Drive biedt inmiddels 15GB aan online opslagruimte. Deze moet je wel verdelen onder al je Google-diensten, zoals Gmail. Dropbox start bij 2GB, maar met verschillende handelingen – denk hierbij aan andere mensen aan Dropbox helpen of een Samsung-toestel gebruiken – kun je dit heus stap voor stap uitbreiden. SkyDrive-gebruikers krijgen momenteel 7GB zonder te betalen.

De Razer Nabu is voorzien van een klein scherm (128 bij 32 pixels) waarop notificaties worden getoond. Een tweede kleiner scherm (32 bij 32 pixels) toont wat voor melding het is. Ter voorbeeld bij een inkomende oproep: het kleinste schermpje laat een telefoon-icoon zien, u grotere scherm geeft opnieuw wie er belt. Als softwarepakket wordt Kies Air meegeleverd van Samsung. Hierdoor karaf via een webbrowser met de telefoon verbinding word gemaakt, mits beide apple iphone 4 zich op hetzelfde Wi-Fi-netwerk bevinden. Zo kun jou onder meer in de browser tekstberichten versturen en foto’s bewerken.