Koop je bizar Android-robot via Kickstarterproject Be The Robot

CyanogenMod 10 is als preview-versie beschikbaar voor de Galaxy Ace en Galaxy Gio. »¿54 yr old Structural Engineer Prince Brownlee from Inuvik, likes volleyball, boom beach nieuws and train spotting. Discovers the charm in visiting destinations around the globe, recently just returning from Humayun’s Tomb.De software is via ClockworkMod Recovery te installeren. Let wel: het flashen met custom software is allesbehalve zonder risico. AndroidPlanet zijn niet aansprakelijk voor sommige schade aan je toestel. Met 12 oktober heb jouw even geen OnePlus 2 invite nodig om de ‘vlaggenschipdoder van 2016’ bij bemachtigen. Het toestel gaat die dag 60 minuten langdurig in de vrije verkoop en wel tussen 12. 00 en 13. 00 uur Nederlandse tijd.

Daarnaast zijn er op de site meer ruimte voor u uitlichten van breaking news, videoreviews en artikelen die je niet mag missen. Sowieso worden artikelen met de nieuwe site overzichtelijker weergegeven, met grote afbeeldingen, deelknoppen, quotes, een indicatie Boom Beach gratis diamanten van de leestijd, informatie over de auteur en meer. In onderstaande video kun je vanaf 3: 30 minuten meer uitleg van Google’s Roman Guy zien, waarin de nieuwe functies van Donut worden uitgelegd.

De kaarten aan Sygic zijn in verscheidene pakketten aan te schaffen die variëren in kostprijs. Je geeft al gauw enkele tientallen euro’s uit, maar bent dan ongetwijfeld verzekerd van navigatie dat altijd en overal werkt, zonder datagebruik. Sygic bezit de nodige (ouderwetse) nukken, maar doet wat de moet doen; jou volgens de juiste plek brengen. Nederlanders vinden Samsung invloedrijker dan Apple. De Zuid-Koreaanse fabrikant is na Google en Facebook het meest invloedrijke merk van 2014.

Met Web 2. 0 werd op de Xperia X10 ook een demo van Prisjakt (prijzenjacht) getoond, een applicatie die vergelijkbaar ben met de Kieskeurig-applicatie die je al in de Nederlandse Android Market moet gaan vinden: Google gaat binnenkort zijn Google Translate-app updaten met de mogelijkheid door via de camera rechtstreeks teksten te vertalen. De functie is afkomstig met WordLens, dat Google eerder overnam. WorldLens is beslist app waarmee gebruikers teksten kunnen vertalen door hen camera op de tekst te richten. Dit is bijvoorbeeld handig voor het vertalen van een menukaart of bord in u buitenland.

Android gebruikers opgelet; er circuleert een trojan die gesprekken opneemt op je telefoon. Het virus zit verborgen in een nog onbekende applicatie plus kan verschillende gegevens betreffende je telefoon doorsturen volgens een bepaalde server. Enigszins er vervolgens gedaan werd met bijvoorbeeld de opgenomen gesprekken is niet duidelijk. “Android TV is een entertainment-interface, geen computerplatform”, aldus Google in de gelekte stukken. “Het gaat om u vinden en genieten met content op de voornaamst zorgeloze manier. Android TV wordt leuk en vluchtig en wil een bioscoopervaring neerzetten. ”

Het topmodel van Google is beschikbaar in zwart, wit en rood, uitgerust met dezelfde 4, 95 inch-scherm (1080×1920 pixels), 2GB werkgeheugen plus 16GB opslaggeheugen. De opslagruimte is niet uitbreidbaar, echter gelukkig wordt de 32GB-variant van de Nexus 5 steeds beter verkrijgbaar. Verder is de telefoon geven van de laatste variant van Android, zonder ieder tierlantijntjes waarmee je vaak te maken hebt betreffende niet-Google toestellen. Door de gebruik van de kale Android-versie wordt de Nexus-lijn zo door zijn gebruikers gewaardeerd. Let wel: de rooten van je toestel is nooit zonder risico. Android Planet is niets aansprakelijk voor eventuele beschadiging aan je toestel.