Preview: Google Currents

Tussen de motorkap vinden wij een Intel Celeron-processor gebaseerd op de Haswell-microarchitectuur plus maximaal 16GB aan opslagruimte. Verder is er maximaal 4GB aan werkgeheugen bij boord en een 11, 6 inch-scherm met dezelfde resolutie van 1366 bij 768 pixels. De Lenovo N20p en N20 zich laten zien in juli in de VS en hebben een prijskaartje van respectievelijk 329 en 279 dollar. Als de Chromebooks naar Het hele land en België komen plus wat ze dan kosten, is nog niet heerlijk.

Dat de Androidmarkt in China door dikwijls toffe smartphones wordt bezet, lieten fabrikant als Huawei en Meizu al onderscheiden. Daar komt ook de UMEOX A936 bij: een stijlvolle Android-smartphone die bij de kleuren zwart, wit en rood beschikbaar zijn. Het toestel oogt ietwat futuristisch en heeft beslist 4. »¿39 year-old Signwriter Joan Chica from Kapuskasing, has interests which include papermache, boom beach nieuws and operating on cars. In recent time took some time to take a trip to Pre-Hispanic City of Teotihuacan.7 inch-scherm aan een resolutie van 720 bij 1280 pixels. De hardware is iets slechter geworden indrukwekkend: een 1Ghz dualcore-processor, 1GB werkgeheugen en 4GB opslagruimte maken van de UMEOX A936 geen high-end smartphone, maar wel beslist heel mooi en aantrekkelijk geprijsd toestel.

Samsung laat via Facebook begrijpen dat gebruikers in uw Golfregio (waartoe onder meer Bahrein, Koeweit en Qatar behoren) niet hoeven te rekenen op de Galaxy Note 2 Lollipop-update. Of de update wel in ons land wordt uitgerold, zijn niet bekend. Samsung Nederland laat Android Planet begrijpen hier momenteel nog niets over te kunnen zeggen.

Het aantal van 160. 000 Android-telefoons houdt in deze er ongeveer elke 2 seconden een nieuwe Android-toestel in gebruik wordt genomen. “The volume and variety of Android devices continues to exceed even our most optimistic expectations. Boven some instances, Android devices are selling faster than they can be manufactured, ” zegt Rubin. Wij kunnen dus de komende tijd nog wel langer tekorten tegemoet zien.

Apps kunnen bij het interne geheugen van 4GB worden opgeslagen, deze met een micro-sd-kaart zijn uit te breiden. De smartphone krijgt zijn energie van een 2000 mAh-batterij en ondersteunt dualsim, waardoor je twee verschillende simkaarten kunt gebruiken: altijd handig. Ook is er ondersteuning voor bluetooth, 3g-netwerken, wifi, gps en een fm-radio aanwezig. De smartphone verbindt echter niet met 4G-netwerken.

Bezitters van een Sony Ericsson Xperia-telefoon kunnen tot het einde van 2012 50 GB gratis opslagruimte krijgen bij Box. Door van de aanbieding gebruik te maken dien jouw met een account betreffende Box in te loggen op de Android-app met een Xperia-telefoon en dan krijg je 50 GB via de gratis Boom Beach diamanten mail opslagruimte. De actie geldt voor alle Xperia-telefoons waaronder de Xperia X10 plus alle andere Android-toestellen die daarna zijn uitgebracht. De actie geldt wereldwijd en loopt tot eind 2012. Heb je voor dat tijd ingelogd via Box op je Sony Ericsson telefoon dan kun jou levenslang gebruik maken met de 50 GB opslagruimte.

In het derde kwartaal van 2011 had Google 9, 72 miljard dollar aan inkomsten. Dit is 33 procent meer vergeleken met hetzelfde kwartaal betreffende vorig jaar. De nettowinst bedraagt 2, 73 miljard dollar. Google haalt haar omzet vooral uit eigen programma’s zoals Adsense, u systeem waarbij Google-advertenties met andere websites dan van Google zelf worden getoond. De Adsense-omzet bedraagt 2, 6 miljard dollar, 27 procent van de totale omzet.