Samsung Isocell-technologie zorgt voor betere foto’s in weinig licht

CyanogenMod, de meest populaire Android-versie die is gebaseerd op het Android Open Source Project, heeft een nieuwe stabiele versie van zijn firmware uitgebracht: CyanogenMod 11 M9. De software zijn gebasdeerd op Android 4. 4 KitKat en bezit de kenmerkende CyanogenMod-eigenschap dat bijna alles aan de software aan te proberen is. OnePlus heeft zijn langverwachte nieuwe vlaggenschip eindelijk uit de doeken gedaan. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven om kans bij maken op een ongebruikte OnePlus 2 invite.

Wil je de Nexus 5 los aanschaffen? Dat kan langs de links hierboven ofwel via de Play Store van Google. Deze biedt sinds maart 2014 hardware aan en de Nexus 5 is daar beschikbaar voor de klanten in de kleuren bevuild, wit en rood. U willen overnemen van de hardware-afdeling van HP lijkt vooral een strategische zet van Samsung. De Zuid-Koreaanse fabrikant levert veel onderdelen aan HP, die nu marktleider is in de pc-divisie. Hoewel er maar een lage marge zit op laptops, heeft Samsung wel een hoge marge op de losse onderdelen van grote machines die ze aan HP levert.

Waarschijnlijk gaat het bij de foto hiernaast dan eveneens om een pre-productiemodel. Tevens bij de Europese pre-productiemodellen zaten de knoppen met de HTC Magic nog niet op hun definitieve plaats. Wie benieuwd ben naar de Vodafone-versie met de HTC Magic moet hieronder een uitpakvideo onderscheiden van de Europese variatie. Nadat dit is gebeurd, kun je aan de slag met Fastboot door de Moto G van roottoegang te voorzien. De instructies hiervoor vind jouw op het forum van Modaco. Uiteraard is het gebruik van Fastboot bij eigen risico. SportWatch is gratis. De uitgebreide versie – SportWatch Pro – kost 0, 99 euro. Downloaden karaf in de Android Market.

Via de instellingen kun je de eenheden naar eigen keuze instellen en is er de mogelijkheid voor een auto-update interval. Deze auto-update is niet echt nuttig omdat de applicatie de informatie ververst zodra je die opent. Het zal dus hooguit ten koste gaan van de kostbare accu-duur van je Android-telefoon. Maak je veel foto’s aan gratis Boom Beach diamanten je toestel, maar hoef je ze niet ieder in een album erbij plakken? Verlaag dan de kwaliteit om ruimte bij besparen en zet ze op de geheugenkaart. Google Sky Map is gratis te downloaden in de Android Market. De applicatie is beschikbaar voor de klanten voor telefoons met Android 1. »¿ Electronic Guitar Positions Worker (General ) Donn Cayer from Clavet, has many hobbies including microscopy, boom beach nieuws and woodworking. Recalls what an extraordinary spot it was having visited City of Valletta.6 of hoger.

In aanloop zoals de presentatie later nu zijn de mogelijke Europese prijzen van de Nexus 9 en Nexus 6 uitgelekt. De vermeende prijzen zouden betrekking hebben op het bedrag waarvoor de Nexus-toestellen straks in Duitsland worden verkocht, maar is een goede indicatie betreffende hoeveel de apparaten vertrekken kosten in ons land. Pasgeleden ben ik de geweldige Disney-game Puffle Launch tegengekomen. Het frappante zijn wel dat de doelgroep van de game gemiddeld twintig jaar jonger ben dan ik.

Daarnaast gaat OnePlus voor het einde van dit jaar dezelfde goedkopere smartphone uitbrengen. Dit zou gericht zijn bij een andere doelgroep die meer waarde hecht betreffende het design dan de interne hardware van u apparaat. GigFinder (Ontwikkelaars: Roeland P. Landegent en Mark Bekkers)Deze applicatie maakt gebruik van de database van Last. fm om concerten of feesten bij jou in uw buurt te vinden

Advertenties