Simpel tekst in apps vertalen met Google Translator Toolkit

Maar van een toestel van 600 of 700 euro verwachten we langer. Geruchten gaan dat de Galaxy S6 eindelijk werd voorzien van een metalen behuizing, al is dat nog allerminst zeker. Hetzelfde werd namelijk ook verwacht van de Galaxy S5. Metaal zou er wel voor kunnen zorgen dat het toestel een langduriger premium uitstraling krijgt die onderscheidend is in vergelijking met de plastic telefoons uit China. Sowieso moeten we wat design betreft weer eens wat afwijkend: de laatste drie Galaxy S-toestellen zagen er immers vrijwel identiek uit.

Texas Instrument liet op Mobile World Congress de Zoom zien: een behoorlijk groot apparaat waarop een vrij recente versie van Android draaide. De Zoom aan alleen Wi-Fi kost $1. »¿ Systems Administrator Joan Elmore from Rosemere, spends time with pastimes like theatre, boom beach nieuws and computer. Finds the globe an fascinating place having spent 3 days at Tchogha Zanbil.150 en de variant met 3G moet $1. 399 kosten. Duur? De Zoom is dan eveneens niet bedoeld voor consumenten, maar voor ontwikkelaars die voor de OMAP3-chipset met Texas Instruments willen vormen. Met het apparaat krijgen ze de beschikking betreffende het OMAP34x-II Mobile Development Platform.

Naar verwachting is de Galaxy S5 voorzien betreffende een 5, 25 inch-scherm met een resolutie betreffende 2560 bij 1440 pixels, een 16-megapixel-camera en beslist Samsung Exynos 6-chipset. De toestel beschikt mogelijk betreffende 3GB aan werkgeheugen en een flinke 2900 mAh-accu. Op dit moment is gratis Boom Beach diamanten nog niet bekend indien de Galaxy S5 beschikbaar voor de klanten zal worden in Holland en België. Wij tegemoetzien echter dat het Samsung-toestel vanaf april of mei 2014 in de winkels ligt.

Android zit in de lift. In het start van het jaar werden er wereldwijd 65. 000 Android-toestellen per dag afgedaan. Gisteren liet Google’s CEO Eric Schmidt weten dat dit aantal inmiddels ben gestegen naar 200. 000 per dag. Deze cijfers worden nog eens onderstreept door iSuppli, want volgens het marktonderzoeksbureau zal Android in 2012 groter is dan iOS. Volgens hen staat Android in 2012 op 75 miljoen smartphones en iOS op 62 miljoen.

Meer medewerkers op de afdelingen engineering, productie en marketing maakten het aan HTC mogelijk om het aantal verkochte toestellen met 21 procent te toestaan groeien. De toestellen die verkocht werden hadden een 6 procent hogere prijs. HTC doet het beter dan veel andere Taiwanese bedrijven: Taiwan Semiconductor Manufacturing Co., ’s werelds grootste chipfabrikant, en Hon Hai Precision Industry Co. (die onder andere de iPhone fabriceert), gaan personeel ontslaan. De werkloosheid in Taiwan groeide naar 5, 03 procent in december, de hoogste aantal in vijf jaar. De economie boven Taiwan maakt de ergste recessie ooit mee.

Vanaf 8 november is de Chromecast ook in Nederland verkrijgbaar de O-Droid Store, de eerste fysieke androidwinkel van Nederland gevestigd in het centrum van Arnhem. Meer informatie over u kopen van de Chromecast in Nederland lees jou te zijner tijd bij AndroidPlanet. Volgens @androidplanet vanwege op de hoogte te blijven van de allernieuwste ontwikkelingen.

Vijftig euro is eigenlijk geen klein cadeautje meer. Omdat een portemonneehoesje wel heel handig is, haalt dit universele merkloze van net genkel 12 euro hoesje ook onze top 5. De is te krijgen in de kleuren zwart, blauw, roze, wit en lichtroze. Klap het open en aan de ene kant is een veilige plaats voor de telefoon. Bij de andere zijde ben ruimte voor bankpasjes en briefgeld. Geschikt voor heel veel telefoons, waaronder de nieuwste modellen zoals de HTC One M9 en een Samsung S6 edge.