‘Lollipop crasht minder heel vaak dan iOS 8’

Ga naar Contacten op je Android plus zoek naar personen zulks tweemaal of vaker vermeld worden. Kies het voornaamst complete contact als uitgangspunt. Tik op de optiesknop (de puntjes rechtsboven) en kies ‘Bewerken’. Tik nogmaals op de optiesknop plus kies ‘Samenvoegen’. Tik daarna op de dubbelganger. Herhaal dit als er langer dubbelgangers zijn. Let wel: het flashen van testsoftware is nooit zonder risico. Android Planet is niet aansprakelijk voor eventuele schade aan jouw toestel.

OxygenOS wordt niet opensource en lijkt veel gelijkenissen te tekenen met de manier waarop andere fabrikanten als Samsung, HTC en LG met Android omgaan. Zij pakken de opensourcecode van Android en ontwikkelen een bijzonder softwareschil die over Android wordt geplaatst. OnePlus lijkt hetzelfde te willen verrichten met OxygenOS, waarmee de Chinese startup zich eventueel in de vingers gaat snijden.

BlackBerry heeft nog ongetwijfeld één belangrijke lucratieve bedrijfstak: zijn patenten. De patenten van BlackBerry variëren van standaardfuncties hoe een smartphone werkt tot voorspellingen aangaande het typen en de maken van een agenda-afspraak via een smartphone. Het bedrijf heeft ongeveer 44. 000 patenten, waarvoor vaak fabrikanten – van Apple tot Samsung – betalen om de technologieën in hun producten te implementeren. Door het patentportfolio aangaande te nemen, zou dezelfde koper al die licentiekosten innen.

De taalinstelling bepaalt trouwens niet welke versie van de Android Market je te zien krijgt. Ook op een Engelstalige Developer Phone krijg jou de Android Market voordat Nederland te zien. Deze betekent, dat sommige applicaties die alleen in bijv. de Amerikaanse Android Market verkrijgbaar zijn, in Nederland niet te zien plus dus ook niet bij downloaden zijn.

Daarom rolde Google snel XE 16. »¿50 yrs old Sugar Stick Grower Kieth from La Sarre, has interests for example karaoke, boom beach nieuws and video games. Likes to go to unfamiliar destinations like Wadi Rum Protected Area.1 uit, door deze fouten te creeren. Binnen enkele minuten stroomde het officiële Glass-forum over van de meldingen datgene XE 16. 1 de slimme bril had gebrickt, ofwel heeft laten vastlopen waarna de Glass gratis gratis Boom Beach diamanten meer opstart. Andere rapporteren een bootloop, waarbij de Glass constant opnieuw blijft rebooten. Tot op heden is er geen antwoord aanwezig en de Glass’ van vele Explorers is niet meer bruikbaar.

Over de 5 inch One M9 is de afgelopen maanden ook het nodige uitgelekt. De smartphone, die de M8 opvolgt en waarschijnlijk op 1 maart wordt onthuld, heeft qua opmaak veel weg van bestaan voorganger. De specs betreffende de M9 zijn zoals verwachting vergelijkbaar met dat van zijn grote broer, al gaan geruchten deze de schermresolutie 1920 bij 1080 pixels bedraagt. Eveneens zou het toestel beschikken over een 20 megapixel-camera aan de achterkant en een ultrapixel-camera aan de voorkant.